Uitkering Onterecht Gestopt als Discriminerende Praktijk

Het Bezwaar van de Advocaat aan de Gemeente.PDF

De gemeente Den Haag doet al jaren aan discriminerende praktijken onder andere onterecht je uitkering stop zetten, onterechte boetes op te leggen, elke poging of kans om van je uitkering af te komen te belemmeren. Vonnissen van rechters helpen hierbij.

Ze hebben mij uitkering sopt gezet als wraak omdat ik weigerde mij als slaaf via de “participatiewet” te laten behandelen.

Elke keer dat je uitkering stop word gezet vervallen alle betalingsregelingen die je heb afgesproken, en komen nieuwe incasso’s vanwege het niet tijdig voldoen van je vaste lasten zoals huur, gas, elektra, water, en leningen.

Dit word mij al jaren door Sociale Dienst Den Haag aangedaan, dan word ik “hulp” aangeboden om via de participatiewet me aan een baan te helpen. de zogenaamde “participatieve”schendt onder andere rechten het zelfbeschikkingsrecht. Het is een wet die mensen als vee behandeld volgens de wet.

“Geautomatiseerde” brieven worden naar mij verzonden elker keer dat Sociale Dienst bericht van Belastingdiesnt krijg dat ik een bedrag zou krijgen die mijn onderneming zou helpen te voortzeten te uitbredien of te verbeteren. Niks is geatomatiseerd bij Sociale Dienst maar discriminatie tegen bepaalde doelgroepen!

Compartir en tus redes sociales
Etiquetado , , , .Enlace para bookmark : Enlace permanente.
avatar

Acerca de Julio Flores

Julio Flores es escritor y creador de contenido independiente nacido en Ecuador, asilado en Los Países Bajos, quien comparte por el bien común su experiencia personal como refugiado.

Dejar un Comentario