Economisch Terrorisme van Sociale Dienst Den Haag

Compartir esta pagina en tus redes sociales
 
homohaat binnen sociale dienst

Sociale Dienst Den HaagAfspraak Hallo werkdagen

Brief van de Gemeente Den Haag.PDF

Ik werk al sinds 2013 als zelfstandige  ondanks alle belemmeringen, onterechte boetes, herhaaldelijk onterecht stop zetting van mijn uitering, en stelselmatig discriminatie van Sociale Dienst Den Haag om mij niet als ondernemer te laten slagen.

Mijn Naan is Julio Flores Ik ben uitkeringsgerechtigde van de Gemeente Den Haag sinds 2010 en ondernemer sinds 2013, ik geef mijn inkomsten op via de website van de gemeente Den Haag de manier mijn inkomsten als ondernemer met mijn bijstanduitkering worden berekend.

De motivatie van Sociale Dienst Den Haag om mijn uitering stop te zetten lijkt deze kerr als vroeger ook is geweest dat ze bericht hebben gekregen van belastingdienst dat ik een paar honderd euro’s van belastingdienst  zou terug kunnen krijgen, bedrag die me zou kunnen helpen verder mijn zelfstandigheid als ondernemen te verbeteren, en dat valt Sociale Dienst Den Haag tegen.

Maanden geleden heb ik deze discriminerende praktijken die de gelijke behandeling beginsel schend in sociale media aan de kaak gesteld. Ik werd gesleep voor de rechter voor smaad en laster, de zaak loopt nog open.

Ambtenaren die op basis van etnisch and heaardheid discrimineren rekenen altijd op dat uitkeringsgerechtigden zwijgen want deze praktijken zijn geen uitzondering maar een stelselmatig beleid die tegen een bepaalde doelgroep van alle uitkeringsgerechtigden in Den Haag word toegepas.

Etiquetado , , .Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Acerca de Julio Flores

Julio Flores es escritor independiente, traductor, narrador, creador de contenido de redes sociales, nacido en Ecuador, asilado en Los Países Bajos desde 1998, comparte por el bien común su experiencia personal como refugiado y activista vegano, ateo, homosexual, y anti sistema..

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

code