False Beschuldiging van uitkeringsfraude

Compartir esta pagina en tus redes sociales
 

Ik heb via de website van de gemeente Den Haag de wijziging voor de uitbetaling van mijn bijstand uitkering aangevraagd, ik heb heb een bankafschrift meegezonden van de nieuwe bankrekening.


Een paar minuten later word ik gebeld door een medewerker van de gemeente Den Haag met de beschuldiging dat ik fraude pleegd.

Dit is mijn verhaal

het gaat over de bedragen die te zie zijn in de volgende schreenshots, Teaming is de naam van organisatie via welke i doneer en de rest van screenshots zijn de overmakingen van mijn ABN AMRO bank rekening naar mijn ING rekening via wele ik doneer, het bedrag van 5,15 die de gemeenteliujke medewerker beweert is een bedraag dat ik heb gedoneert aan een campagne van min dierenstichting via de website (Whydonate) die bedrag is terug gestort naar mijn bank rekening van de ING omdat in het moment van de donatie had mijn Stichting nog niey een eigen bank rekening in iedere geval gaat over mijn eigen geld en geen inkomsten uit donaties van anderen.

Belachelijke genoeg het stink in Den Haag van corrupte ambtenaren en politici die millione van belastinggeld verdusiteren terwijl ik wird beschuldig van euro  uitkeringsfraude

Etiquetado , , .Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Acerca de Julio Flores

Julio Flores es escritor independiente, traductor, narrador, creador de contenido de redes sociales, nacido en Ecuador, asilado en Los Países Bajos desde 1998, comparte por el bien común su experiencia personal como refugiado y activista vegano, ateo, homosexual, y anti sistema..

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

code